Mi: M2M

m2m logo tM2M smo ustanovili z osnovnim ciljem, da bi lahko: 'Ponudili proizvajalcem celovit, dostopen in učinkovit ERP sistem, skupaj z implementacijo najboljših industrijskih praks'.

M2M je danes QAD-v distributer (Channel Partner) in razvojni partner (Solution Partner).

Kot distributerji smo zadolženi za prodajo in licenciranje QAD-ovega ERP-a, QAD Enterprise Applications, v državah: Slovenija, Srbija, Hrvaška ter Bosna in Hercegovina. Delamo tudi v drugih državah, na mednarodnih projektih v Litvi, Madžarski, Češki in Italji.

Naš osnovni posel je implementacija in podpora za ERP-a QAD Enterprise Applications, vključno z EDI-jem QAD ECommerce services in razvojem kustomizacij za specifične potrebe naših kupcev. S QAD-om sodelujemo tudi pri razvoju programov, ki so potrebni za skladnost ERP-a z lokalnimi zakonodajami na našem trgu. Kot partnerji z mnogimi ponudniki specializiranih rešitev, ki sodelujejo z ERP-om, implementiramo tudi: rešitve za označevanje in sledenje - bar kodo, zunanje EDI storitve in integracije z drugimi produkti.

M2M je tudi QAD-ov razvojni partner kot razvijalec svojega produkta: M2M Advanced Costing Modules (ACM). M2M ACM je celovita rešitev za obračune, ki vključuje metode, kot so  FIFO in Tehtano povprečje za obračun materiala in proizvodnje. ACM je skladen z IFRS in lahko deluje v vsakem proizvodnem in pravnem okolju.

M2M je tudi partner Odette International in nudi storitve povezane z globalnim logističnim standardom MMOG/LE: Implementacije ERP-a skladne z MMOG/LE, MMOG/LE ocenjevanje in and MMOG/LE šolanje.

Ostajamo zavezani našemu osnovnemu cilju in merilo našega uspeha je uspeh naših strank!